Fólie a přířezy

  • Výhody nákupu

    Tradice, Na trhu
    od roku 1994
    Většina položek
    skladem
    Doručení v Praze
    většinou do 24hod.
    Možnost vyzvednutí
    zboží v sídle firmy

Novinky

Fólie a přířezy  Je zde 62 produktů/y

na stránku
Zobrazuji 61 - 62 z oložek
Zobrazuji 61 - 62 z oložek
Fólie a přířezy

Fólie jsou nepostradatelným pomocníkem jak v domácnosti, tak v potravinářství i jinde ve službách a průmyslu. Jsou používány všude, ačkoliv se na ně často zapomíná. Máme pro Vás v nabídce připravené velké množství fólií a přířezů všeho druhu.

Nezbytný pomocník (nejen) do kuchyně

Pokud se řekne fólie, většině z nás se vybaví potravinová fólie. Tento průhledný pomocník se najde všude, kde je třeba zabalit především čerstvé potraviny, ať už se jedná o sýry, salámy, ale i ovoce, zeleninu, maso a cukrářské produkty. Na své přijde potravinová fólie i v cateringu, ale i při metodě vaření sous-vide, kdy se pokrm vaří zabalený ve fólii nebo v neprodyšných sáčcích při nízkých teplotách.

Pro vaření, pečení i gril

V rámci kuchyně také nesmíme zapomenout ani na jiné druhy fólie, které při vaření použijeme. Kromě již zmiňované metody sous vide se v kuchyni také hojně využívá pečicí papír. Papír na pečení je nenahraditelným společníkem při pečení všeho druhu, jelikož pomáhá zabránit připékání připravovaných potravin. Další fólií, která se v kuchyni hojně využívá je i alobalová fólie, kterou oceníme především při grilování, ale své místo si rozhodně najde i jinde, například při uchovávání potravin, kde vynikne její tepelně izolační funkce, díky které zůstane pokrm déle teplý.

Do skladů i přepravy

Dalším důležitým druhem fólie, který již v domácnosti jen tak nenajdeme jsou fólie, které se využívání pro překrývání palet. Paletové fólie pomohou zabránit usazování prachu na samotném zboží, ale také ho pomohou bezpečně udržet na místě při přepravě. Pro uchovávání zboží mimo palety také přijdou vhod velké zakrývací fólie, které umí pokrýt rychle a snadno velkou plochu. Díky tomu jsou oblíbené i při malování a stěhování.

Usnadněte si práci s foliemi

Pokud s foliemi či přířezy pracujete často, určitě oceníte pomůcky, které Vám usnadní manipulaci s nimi. Odvinovače fólií vybavené pilkou nebo řezacím kolečkem zajistí, že práce s folií bude snadná a rychlá.